Jawatan Kosong Telekom Malaysia : Assistant Manager Ambilan Mei 2024

Berikut merupakan iklan kerja kosong yang ditawarkan oleh majikan terlibat. Info kekosongan adalah seperti yang diiklankan di bawah. Blog Rojak hanya menyiarkan maklumat kekosongan jawatan untuk memudahkan anda membuat permohonan.

Jawatan Kosong Telekom Malaysia : Assistant Manager Ambilan Mei 2024

Segala permohonan anda perlulah dibuat di laman rasmi majikan seperti yang dinyatakan dalam iklan perjawatan.

MAJIKAN & TARIKH TUTUP:

Calon berkelayakan dan memenuhi syarat-syarat yang ditetapkan adalah layak untuk memohon mengisi kekosongan jawatan yang diiklankan seperti di bawah:

 • Nama Majikan : Telekom Malaysia Berhad(TM)
 • Lokasi Kekosongan : (Rujuk Iklan Di Bawah)
 • Tarikh Tutup Permohonan : 21 Mei 2024

Telekom Malaysia Berhad merupakan syarikat telekomunikasi Malaysia dan ketiga terbesar di dunia. TM memegang hak monopoli untuk penyediaan rangkaian telefon talian darat serta mempunyai pegangan yang kukuh dalam pasaran komunikasi telefon mudah alih setelah mengambil alih Celcom Berhad dan menggabungkannya dengan perkhidmatan mudah alih sendiri, TMTouch.

TM juga memiliki anak syarikat yang menawarkan perkhidmatan internet (TM Net) yang menawarkan perhubungan jalur nipis dan jalur lebar. Perhubungan jalur lebar disalurkan melalui DSL di bawah jenama TMNet Streamyx. Oleh sebab hampir memonopoli[perlu rujukan] kesemua perkhidmatan perhubungan pengguna akhir, TMNet juga merupakan satu-satunya penyumbang jalur lebar DSL broadband di negara ini.

Telekom Malaysia Bhd (TM) sedang berhasrat untuk mempercepatkan lagi usaha dalam teknologi kecerdasan buatan (AI) tahun ini daripada memperkayakan pengalaman pelanggan sehingga mengoptimumkan proses operasi.

Pengerusinya Datuk Zainal Abidin Putih dalam Laporan Tahunan TM 2023 berkata tahun ini, kumpulan itu menyasarkan untuk memanfaatkan kuasa teknologi itu untuk meningkatkan kehidupan dan perniagaan melalui penyelesaian yang lebih bijak.

“Ini termasuk analisis ramalan dan pengalaman pelanggan yang dipertingkatkan sekali gus mengukuhkan kepimpinan kami dalam inovasi digital.

“Merujuk kepada Belanjawan 2024, kerajaan telah memperuntukkan pelaburan yang besar untuk kemajuan digital dan automasi.

“Selain peruntukan Rangka Kerja Pengujian Keselamatan Siber 5G, dana pinjaman RM900 juta disediakan untuk menyokong perusahaan mikro, kecil dan sederhana (PKS), khusus untuk meningkatkan produktiviti perniagaan melalui automasi dan pendigitalan,” katanya.

Sumber : Bernama

Jawatan Kosong Telekom Malaysia : Assistant Manager Ambilan Mei 2024
Jawatan Kosong Telekom Malaysia : Assistant Manager Ambilan Mei 2024
MAKLUMAT KEKOSONGAN:

Jawatan kosong TELEKOM MALAYSIA BERHAD(TM) terkini yang diiklankan adalah seperti berikut:

 1. ASSISTANT MANAGER
KELAYAKAN MOHON:

Untuk memohon jawatan kosong LEMBAGA TABUNG HAJI, pastikan anda mengikuti langkah memohon jawatan kosong terkini yang telah ditetapkan majikan seperti dibawah.

Sekiranya anda, calon yang berkelayakan dengan Ijazah, Diploma, Sijil Tinggi Persekolahan (SPM, STPM, “A” Level, Pre-U) atau Kelayakan Professional yang diiktiraf adalah dipelawa untuk memohon mengisi jawatan di atas. (Sila rujuk iklan dan syarat kelayakan di bawah terlebih dahulu)

Selain itu, calon juga perlulah mempunyai ciri-ciri berikut:

 • Cukup syarat akademik yang ditetapkan
 • Baik dalam pengurusan masa
 • Komunikasi yang baik
 • Berminat bina kerjaya bersama majikan
 • Berpengetahuan
 • Mempunyai ciri kepimpinan dan lain-lain (rujuk kelayakan permohonan di bawah)

SEDANG TRENDING :

 1. Kurma Ajwa : Ketahui 6 Khasiat & Kelebihannya
KELEBIHAN:
 • Gaji dengan pelbagai imbuhan menarik
 • Cuti tahunan
 • Cuti sakit dan lain-lain
 • Dan lain lain
CARA MOHON:

Klik pautan “IKLAN PENUH JAWATAN” di bawah dan rujuk maklumat permohonan, syarat dan tarikh tutup permohonan kerja tersebut.

Jawatan Kosong Telekom Malaysia : Assistant Manager Ambilan Mei 2024
Jawatan Kosong Telekom Malaysia : Assistant Manager Ambilan Mei 2024

Penafian

Kami bukanlah wakil mana-mana agensi kerajaan. Ini merupakan maklumat yang kami perolehi daripada website rasmi kerajaan ataupun berita. Mohon rujuk pautan asal untuk maklumat lanjut yang lebih lengkap.

Maklumat yang kami sampaikan berdasarkan info semasa atau bantuan tahunan berulang.

Leave a Comment